wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, April 9, 2011

~ubat untuk mr biskut~


 
 

best lak asenya nak bercerita pasal my buchuk sorg ni...smlm kuar ngan dia..saja jalan2 tanpa arah...memula g isi minyak..kemudian g sup uk..g tapau sup...sementara menunggu sup tu siap di bungkus..aku ajak la dia g farmasi...smpai je depan pintu farmasi aku nampak sing yg ada tulis "di sini ada jual NiQuitin"..sungguh berbunga hati ni...aku pon ckp la kat incik biskut "awk kne try ni"..
kteorg pon masuk la farmasi tu..bertanya pasal niquitin ni..pas bersoal jawab incik biskut pon amik keputusan grap satu papan benda alah nie tuk try..mana la taw berkesan...kat farmasi tu harganya cuma RM16.00 untuk 12 biji..

hope dengan benda ni dpt ladia kurgkn rokok...

...love u syg...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com