wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, May 14, 2010

huhuhuhu

aku pengangur terhormat!!!!!

Tuesday, May 11, 2010

give~

Give..hehhe…post kali nie tajuk die give je…nape give..sbb ntah..ske ati aku la..hehhe..aku yg taip kot…korg bace je taw + njoy da story….uiceh garangnyer mrs biskut skung nie..hehhe…

Ok la..OTW balik ari tu aku g la jenjalan2 pusing2 sana..pusing2 sini..kebusanan tunggu tarikh terbang balik semenanjung..jalan punyer jalan aku terpandang sepasang jam tangan yang tersangtlah chumelnyer…

Ape ag…klo da name benda yang aku suker kompom dah aku nak..hehehhe…ok la..aku tros je beli jam tue dengan penuh senyuman..satu untuk aku..satu utk die..hehehe..sementik abes la kunun..da tahap cipan dah kegelian menaip nie..tapi nk jugak…

Taraaaaa…ni la jam tangan yang di maksudkan….




me + him part 2






Dalam 20 min dlm tren..smpat gak la aku berangan2..bergolek2 + trbayang muke die pas dkat 4 bln gak la x jpe die computer pon bersuara “ destinasi KL Transit ini adalah KL Sentral. Destinasi seterusnya adalah Putra Jaya/Cyberjaya” ping…da smpai pon…badan pond a ponat sangat nie ha bak kate org N9.

me + him part 1





Assalamualaikum…


Alhamdulillah aku slamat smpai semenanjung pada 27 april 2010 tepat jam 4.30 ptg..kapal terbang yang aku naiki selamat mendarat di kuala lumpur international airport.

Sangat sedih meninggalkan bumi bertuah yang tercinta. 3 tahun terlalu banyak kenangan yang sempat ku sulam bersama teman-teman tercinta…berlari meninggalkan sesuatu utk mendapatkan sesuatu yang baru..hehhe..ok la skung time aku nk cite ape jadik sama aku bile smpai KL ari tue..

Huhuhu akceli aku + die da lame x bhubung..maklum la memasing terlalu bizy ngan keja memasing..aku ingat da kne balik sndiri da…ngam2 kol 10 pg 27 april talifon kesanyang brdering menandakan ade incoming kol n agak terkejut gak la tertera name die..weeeeeeeeee..die kol…marah sbenarnyer saje aku xkol die nk tgk die cari aku ke x…

Dlm kol 12 my mumy angkat pon drive la tros ke airport anta aku…sangat menyedihkan..kepulangan ku xde org antar…tapi dlm flight jpg geng iaitu cik munirah + wan sara…hehehhe…ok la tue kan..kurg2 ade gak la org yg aku knal a.k.a classmate. Smpai je smenanjung…lelepak jap ngan muni he call me again..

Die : halu yunk…

Me : yes yunk..kol bape mo datang??

Die : yunk..ley x balik naik KL Transit smpai Putra Jaya..

Me : what???????

Die : hehhe..berani x?

Me : ok la..tapi nape kne naik tu??

Die : awk kn blom penah naik tu ag..

Uiceh…ye ke aku lom pnah naik tu ag??..seingat memori terindah yang aku ade la kan…aku nk naik tu dengan DIE kot….ish mamat niehh…

Me : yunk..kite da penah naik tue berdua okies…

Die : ok la…tapi lom penah naik sensorg ga kn…hehhe

Me : ye la…jpe jap ag la…

After anta cik munirah checkin balik ke kedah…aku pon angkat la my beg yg berkilo2 tu OMG..my husband bebetul mendera…aku pon g la bli tket RM6.20 siap tanyer akak tu ag..”tren kol bape erk kak??”…”kol 5.52” katernyer…aku pon g la kat platform tunggu tren…naik la tren tu….

Bersambung…………..



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com