wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, August 14, 2009

10 movie that I chose \(>.<)/






laila Isabella

Nape aku suke crita nie..jalan crita die best beb…aku suke ngan watak2 dalam cite tu..ag pon aku mmg suke rosyam nor blakon..gempak la cite tu…kisah idup remaja yang mmg best…tak hipokrit..suke cakap suke..benci ckp benci…."HIDUP MESTI BERANI TERIMA KENYATAAN" ekekkeke…



zombi kampung pisang

Nie la crita yang aku tak bley blah..klako giler.ketawa smpai pecah pewot..ari2 aku nengok cita nie smpai cd pon rosak la..punyer la suke..hikhikhikhik…tapi skung da tak nengok da…cam ner nk nengok cd pon da rosak..hukhuk..aku suke tgk awie dalam cita nie..gampang giler..dari mula smpai ke sudah pakai kain bawak baldi…ekekekekek…pastu ngan kawan die mat Karen tu…klako giler la…korg msti cari n tgk..hiks~~




ayat-ayat cinta

Movie pertama yang aku nengok aku nanges giler2 smpai esak2 n nk pengsan la jugak..ni gak crita pertama yang wat aku blajar cara mengiklaskan diri n bersabar..mmg best la cite nie…bkn sbb hero n heroin die yg cun2..tapi sbb jalan crita die tu..menyentuh perasaan dan sanubari ku…bkn je crita aku ade..novel pon aku beli..punyer la suke....ekekekkekek…




my wife is a gangster

Aku suke crita nie sbb bini die ganas giler..dalam ganas2 bini die nie ade la lembutnyer..sangat sweet crita nie..korg pon patut tgk…I like…




antoo fighter

Aku suke crita nie sbb sangat klako ngan penampilan awie ngan radhi OaG…best giler la..ngan perkataan2 yang tah pape..mmg best la bak kata pepatah…ekekekek…tapi tak ley lawan zombie kampong pisang ag la…ekekekek


monster vS alien

Waaa…crita kegemaran gak nie..aku suke cita nie sbb manyak binatang..ade bugs yg mmg cumel..tak bley blah last skali bugs tuka jadi rerama…comel giler..ngan bob yang tade otak tue….hikhikhikhik…comel la..aku suke bob ngan bugs..smpai g mkn kt mcd En.Biskut blikan bob kat aku..tq..huhuhuhu…




perempuan Pontianak dan dot dot.

Nie lagi satu cite yang mmg wat aku gelak spai 2 ari…ekekkek..klako Pontianak pondan…mengom btol la cite nie…tapi mmg ley wat aku gelak la…wat isi2 masa lapang gitu..hihihihi





school of rock

Woooooo..ni crita oputeh paling aku suker..best..jack black blakon..mmg gempak giler la cite nie..die menyamar jadik cg math padahal die ni pemuzik..last skali sume ank murid die jadi pemuzik. best2…




transfomers

Cite nie memula aku tak suke sbb ade robot2 la..ape la..cam tak logic..pastu pada 1 ari En.Biskut paksa aku tgk crita nie..memula aku namo2 lanengok..tak shukerr..die paksa gak..aku pon menadah la mata dpan lappy tgk transformers..rerupanya cite nie best..aku pon jatuh chentha suda ngan bumble bee..comel la si bumble bee nie…



wolverine

Cite nie pon En.Biskut paksa aku soh tgk jugak..smpai la aku pon terjatuh chentha jugak ngan jalan crita nie yang mmg best n layan giler la..aku tgk cite nie ngan die…hihihih…thanx incik biskut…


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com