wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 29, 2010

~tag from cik fie~


cik lyn telah mengetag sayer...kne lah menjawab soklan2 beliau...

1) berapa lama sudah anda di dalam blog?
ini adalah tahun kedua sayer berblogging...

2) jika sudah berpunya, adakah kekasih/suami/isteri anda menyokong tindakan anda untuk berblogging?
sy da ade bakal suami yang sangat baek hati dan die x kesah pown...ahaks!!

3) apa yang anda dapat melalui blogging?
sy dapat kawan baru..saye dapat lpaskan geram sy dan blog sy adalah diari sy..

4)adakah anda mengenali fynn? jika anda kenal beliau, sila bagi sepatah dua kata tuk beliau..
to cik fynn gud luck..

5) tag sekurang2nyer 6 org rakan anda
(dan org itu mesti tahu)
ops sori lew deq..kawan akak jarang on bha..


selamat hari ayah, papa, sedunia!!



wlaupun da lepas tapi baru mood datang tuk berblog..
Happy father day to papa en sahidan saleh..terima kasih atas segalanya..melayan kerenah kami 4 beradik dengan penuh kesabaran…

my lovely papa..love u so much!! (^-^)


to ayah elias saleh…trima kasih sudi menerima aten..segala nasihat ayah akan aten praktikan sepenuhnya..

 ayah yang sangat baek hati...thanx ayah!! (^-^)!!
Epy father day’s gak to mohd rosli bin elias..be a gud father plz to Adam…tahun nie adam + ibu x dapat mo smbut ngan ayah cuz memasing jauh..tak pe..next time ibu + adam buat kek juz 4 u okek…

 my dear bhuchuk bachin..thanx cuz always make me + adam smile..ngeee love u this much \(^-^)/
X lupe gak pada my abg yg banyak kasi nasihat abg joy..epy father day’s…semuga tabah dengan segala ujian tuhan..sesungguhnya Allah tak kan menguji hambanya lebih dari yang hambanya mampu..

 kamu adalah terbaek!!
Kepada ayah2 seluruh dunia..selamat hari bapa di ucapkan..taniah kerana anda berjaya menjadi seorang ayah....=)
wink::wink

**review back to miss fie_lyn**



oleh di sebab kan cik lyn nie sangatlah bersemanagat mereview sayer di blog kesayangannyer...sy dengan ini berbesar hati tuk memperkenalkan miss fie_lyn adeq angkat kesayangan sayer...

die adalah budak buchuk yang slalu blur..jiwangs..ahaks...(jngan mara ye deq..)...kteorg kenal kat tenet jer...tapi terjebak smpai la skung nie ngan dak techik umo eneyh..

knape sy berminat ngan die sdangkan sayer nie sangatlah susah nk melayan org...antara sebabnyer 

-dak eneyh selalu kompius ngan life dier...
-jalan crita kisah cinta kami hampir samer..
-die adalah budak buchuk yang suker mekdi (shamer ngan sayer)
-dier berjaya buat sy selesa dengan die..
-dier juga hantu blog...
(nk taw lebey siler hubungi sayer)

thankx fie cuz sudi mereview akak yer...ahaks...

Saturday, June 26, 2010

kisah cintaku

contest kisah cintaku by kak noie...<----klik sini
sangat seronok join tuk mengimbau kenangan...

Powered by BannerFans.com


....cErItA aNtArA sEoRaNg AkU & sEoRaNg DiA....




Kisah kami bermula 3 tahun yang sudah..melalui contest nie dapat gak mengimbau kenangan yang takan aku lupa seumur hidup…

Pengnalan melalui laman chating tak ku duga akan membawa kepada satu perkenalan yang membawa kepada bermulanya satu perhubungan. Nick Jejaka_segak yang selalu muncul dalam ruangan mesej personal menimbulkan seribu tanda tanya kepada diri ku siapa gelaran insan yang tak kenal erti putus asa untuk mengenaliku. Salam perkenalan yang terbiar kesepian akhirnya ku sambut..

Friday, June 18, 2010

lalalitamplong....



sy ase sy la pompuan yg paling baek skang nie....hiks..perasaan yg tetiba muncul (sungguh perasan..)

- sy snggup tunggu lelaki yang da banyak kali wt sy sakit (syg sesangat)
- sy merelakan segala yg terjadi dlm idup sy (wlaupon ngan sedara sndiri)
- sy ikot kan je rentak manusia sekeliling saya (kdg2 naik menyampah)
- sebelum tido sy msti doakan org2 yg sy syg bahagia (amin)

Thursday, June 17, 2010

~mas wings~








tajuk kali nie adalah mas wings...nape mas wing...sbb nie la pengalaman pertama aku naik mende alah nie..slama nie airbus je aku layan..heheh..

ok la..mende nie da lapuk pon..oleh di sebabkan blog ni da naik besawang lipas nyamuk lelabah sume ada..so kne la cuci ckit...


ok la pengalaman naik mendealah nie time g mulu ari tue..pengalaman yang takan ku lupekan lah..1st time..mcm2 ase..asyik kuar masuk toilet je...smpai my lec gelak...huhu..memalukan..maklum la..mas wingskan berbeza dengan airbus..mas wings kan main angin..mcm lelayang..airbus lak lawan angin..

Monday, June 14, 2010

hidup dalam kerinduan

tertitik setiap noktah penulisan ini hanya untuk kamu...
ternyata hidupku terlalu sepi tanpa kamu..
sesungguhnya telah di takdirkan diri mu untuk ku...
hanya menunggu masa di satu kan dalam kerbakatanya yg esa...

aku syg kamu jujur hati ku
segalanya hanya untuk mu
MOHD ROSLI ELIAS!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com