wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, May 29, 2009

apew suma nie...




ngeeeeeeeee...kompius laaaaaaa.....aku da wat ati ank org sakit kew??....tapi aku just syg die..aku chintha sama en biskut...aku da story sesuma pasal mr biskut kat Die..nape erk... huhuhuhu..aku nk mcm org lsin gsk lor....sdey r cam nie..perot pon lapo..aku da nekad...da tetap..aku nk en biskut..aku sayang bangat sama dia....mau makan smpai abes...

apple say sori to sesapew yang da tfeeling kat apple...ngeeee..sangat apewkah...

Thursday, May 21, 2009

pning aku...

hihihi..holla kenkawan...aku nie pening nie...ari ahad nie bufday En.A....da bli adiah da...tapi tataw la nk bagi cam ner...ingat nk g bcuti pastu sharp kol 12 nk say "eppy bufday ucuk"....hihi..sementik tue...

sesapew yang ade idea..meh la kongsi ckit kat aku nie....tolong2...sesapew yang da banyak pengalaman tue..silala mengomen apple nie..hukhukhukhuk~~~~

Wednesday, May 20, 2009

kehidupan...

ari nie aku bosan..ari2 keja pon bosan (sbenarnya tadew keja nk buat)..tido...tido..dan tido...tu jer aku taw wat...ngeeee....masuk ari nie da sminggu lbey aku tak kuar malam...hihihihi....gud gulz kan aku nie..hihihi..makin gemok..n makin tembab..asyik makn jer...

my housemate??..best banget...klako...chumel..n best lorhhhh...sesenang jalan la kat umah aku...best2...umah aku tingkat bawah skali...nyamuk banyak..tak tahan sebab tak ley tido lena..hihihi...mcm baby taw..tido kna cukup...hiks~

i miss my fmly so much..n i miss him demm much...hihihi...HIM???...Mr A??...hiks~
besok n tahj bile la aku nak jatuh cinta..slalu jer tlibat ngan masalah chintha org lain...hihihi...

erm...ade 1 ari tue aku g naik lif ade 1 pasangan bisu...erm..aku tgk jer durg..time tu aku nk ke aras 3..opis aku..n durg lak nk ke aras 5..wat apew tah...aku tgk jer durg...dua2 pasangan tue bisu...erm...then aku pon mula fikir..cam ne klo aku kat tempat durg...life in silent..hurm
cam ner tu erk...bkomunikasi ngan pegerakan tangan jer...huhuhuhu...alhamdulillah aku nie sempurna...syukur...

tu jer kot...

Monday, May 18, 2009

ngeeeeeeeeeee

kat opis nie..bosan giler.....stop jap upload gmbo knduri kawen abg..nk wat luahan rasa jap....sangat sedih dan sangat bosan praktikal di sini..tataw apa mau buat....hukhukhuk..last week da abehkan cuti tanpa wat papew pon...argggggggggggggg...tolong laaaaaa!!!

Thursday, May 7, 2009

selamat pengantin baru abg emy ~part 2~

tiba la ari yang d nanti2kan..hari akad nikah..kte org gerak dari umah mak su lbey kurang kol 3 lelebey la..majlis kol 3.30....huhuhuhu...cian jer tgk muka org2 kedah yang keletihan~~



nie rombongan dari kedah~



abg ngah selaku pemandu~



kami pon sampai umah pengantin~



hantaran dari abg to kak ana~



hantaran dari kak ana to abg~



see my bro..lek2 jer~



see ley possing ag smentara tunggu kak ana turun~



ini dia pengantin abg~



jeling2 lak dia~



tok kadi buka beg 007 da~



ye ye jer abg aku nie~



aku nikahkan diaku~



tenang jer kak ana~



amin2~



huhuhu..abg baca taklik~



mas kawen 3 k...mahal2~



gelang tuk upacara batal air smbahyang~



mrs hakimi~



abg ckp hamik nie g mamam eskim~



kasik ikat tangan dia tak ley larik2 ag~~



wew~~



ops~~...yang halal itu indah~



at last setel gak~~



bsambung~~~

slamat pengantin baru abg emy ~part 1~

assalamualaikum ku ucapkan kpade sesapew yang sudi melawat blog aku nie...hari nie aku nk mnulis (mnaip sbenarnya) ttg kejadian yang terjadi baru2 nie...abg sulung aku datawen...weeeeeeeee..aku dpt akak ipar lor...sangat sokerrrr....hihihihi..korg nk taw tak abg aku kawen ngan org puchong...so...fmly dari kedah kna dtg cni..aku sangat sokerrr sebab aku mmg ngah praktikal kat s.alam...

hiihihihihiaku gerak dari umah kat sek 2 dlm kol 10 mlm la..di jemput oleh MR ehem2..hihihi...dia dtg jmput aku kat umah..tq yea MR ehem2..hiks~

bkn men suka ag aku spanjang pjalanan dari s.alam nk g puchong tu..maklum la..jap ag aku taw aku nk jpa fmly dari kdah....bedebar gak la ati nie..nk jpa abg emy pon bdebar2...maklum la da 2 tahun tak jpa..memasing bzy...time aku cuti dia keja..so tadew la masanyer nk jpa....hukhukhuk...kira cam jejak kasih gak la nie..huehuehuehuehue

aku smpai puchong dlm kol 12 gak la (g jenjalan ngan MR ehem2~ dolu la..)..pas tu brenti mkn kat gerai sapew tah kat tpi highway kol abg soh dtg hamik aku kat ctu...weeeeeeeeeeeee...10 min pas tu aku nampak abg dtg...wew~...besou bebeno ghupenyer bakal pengantin besok..hihihihi...

aku knalkan abg ngan MR ehem2~..makan2..minum2..lepak2 sedar2 da kol 2 pagi....tibala masa yang d nanti2kan...sbuah van putih kelihatan meluncur laju atas jalan raya....tu la van yang bawak org2 kedah.....yihaaaaaaaaaaaa...

my fmly dari kdah dah smpai...sanga2222222 sokerrrrrrrr....hihihihi.....aku pon g la kat van tue ngan abg...wew~...durg pon npak ceria jer..maklum la fmly kteorg nk tambah sorg ag ahli bsoknyer..hiihihi....

aku pon g la kat MR ehem2~ ckp tq sbb g hamik aku kat s.alam pasu anto lak g puchong...da la dia stay kat kajang..cian dia....:)

sangat jahatkan apple...ngeeeee...banyak dah MR ehem2 bkorban tuk aku..tq2....

abg pon kasik dia 1 kad jemputan kenduri kat puchong ngan kat kdah...soker dia nk g kedah..adoi2..hihihihi

jum la nengok pic2 yang aku dpt dari org2 kdah spanjang pjalanan durg....

layannnn~~~~~~




nie fmly yang travel dari kedah to puchong....




pic durg brenti makan n rehat kat r&r



pic adeq aku yang prasan~




makan lu..isi perot...




c yang paling kcik skali asyraf...



cian durg letey jer...~


bersambung~~~~

hiks


bosannyer...skang nie aku dlm praktikal kat s.alam...so board....keja mmg banyak..tapi not in mood nk buat...payah toi le cam nie...tapi pas abeh study pon t kna keja cam nie gak..takan ari2 tadew mood kot...adoi2...kire cam best gak la kan...dapat bilik dendiri..(prasan jadik bos) ngeeeee.wakakakaka....


tapi tu r...letih je duduk dalam bilik beracorn pas tu sunyi...kompom la aku tidow jew ari2...perot pon ase lapo nie....2-3 ari nie asyik nk makan jer...nak2 staf2 kat cnie mmg murah hati..asyik nk blanja makan jerk....sangat sokerrrr.....smlm kuar ngan staf kat cni gak..g mamam tom yam..i like..heuheuheuehuehuehue...

kat cnie ramai yang melayan kerenah aku..ag pon mber2 aku ramai kat area s.alam nie...ari2 kuar..tiap mlm kuar....

pas tu alu tank mkn pon durg oder mknan tuk aku gak...bak kata mama rzki jangan di tolak..maut jangan di carik...hihihihi..nantikan pic aku pas praktikal..kompom la gemoknyer melebihi had..wakakakakaka....


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com