wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, May 7, 2009

slamat pengantin baru abg emy ~part 1~

assalamualaikum ku ucapkan kpade sesapew yang sudi melawat blog aku nie...hari nie aku nk mnulis (mnaip sbenarnya) ttg kejadian yang terjadi baru2 nie...abg sulung aku datawen...weeeeeeeee..aku dpt akak ipar lor...sangat sokerrrr....hihihihi..korg nk taw tak abg aku kawen ngan org puchong...so...fmly dari kedah kna dtg cni..aku sangat sokerrr sebab aku mmg ngah praktikal kat s.alam...

hiihihihihiaku gerak dari umah kat sek 2 dlm kol 10 mlm la..di jemput oleh MR ehem2..hihihi...dia dtg jmput aku kat umah..tq yea MR ehem2..hiks~

bkn men suka ag aku spanjang pjalanan dari s.alam nk g puchong tu..maklum la..jap ag aku taw aku nk jpa fmly dari kdah....bedebar gak la ati nie..nk jpa abg emy pon bdebar2...maklum la da 2 tahun tak jpa..memasing bzy...time aku cuti dia keja..so tadew la masanyer nk jpa....hukhukhuk...kira cam jejak kasih gak la nie..huehuehuehuehue

aku smpai puchong dlm kol 12 gak la (g jenjalan ngan MR ehem2~ dolu la..)..pas tu brenti mkn kat gerai sapew tah kat tpi highway kol abg soh dtg hamik aku kat ctu...weeeeeeeeeeeee...10 min pas tu aku nampak abg dtg...wew~...besou bebeno ghupenyer bakal pengantin besok..hihihihi...

aku knalkan abg ngan MR ehem2~..makan2..minum2..lepak2 sedar2 da kol 2 pagi....tibala masa yang d nanti2kan...sbuah van putih kelihatan meluncur laju atas jalan raya....tu la van yang bawak org2 kedah.....yihaaaaaaaaaaaa...

my fmly dari kdah dah smpai...sanga2222222 sokerrrrrrrr....hihihihi.....aku pon g la kat van tue ngan abg...wew~...durg pon npak ceria jer..maklum la fmly kteorg nk tambah sorg ag ahli bsoknyer..hiihihi....

aku pon g la kat MR ehem2~ ckp tq sbb g hamik aku kat s.alam pasu anto lak g puchong...da la dia stay kat kajang..cian dia....:)

sangat jahatkan apple...ngeeeee...banyak dah MR ehem2 bkorban tuk aku..tq2....

abg pon kasik dia 1 kad jemputan kenduri kat puchong ngan kat kdah...soker dia nk g kedah..adoi2..hihihihi

jum la nengok pic2 yang aku dpt dari org2 kdah spanjang pjalanan durg....

layannnn~~~~~~




nie fmly yang travel dari kedah to puchong....




pic durg brenti makan n rehat kat r&r



pic adeq aku yang prasan~




makan lu..isi perot...




c yang paling kcik skali asyraf...



cian durg letey jer...~


bersambung~~~~

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com