wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 16, 2010

::berita::


sy akan mengawaykan diri sayer selama sebulan cuz sy kne g kursus kat serdang...
sekian

Monday, July 12, 2010

::spain d owner::


 

selesai sudah world cup 2010...incik spain mjadi juara...pandai betoi incik sotong eneyh meramal...tepat laks tue..harharhar...msti sotong nie da siap jadi smbal kan di kerjakan oleh penyokong2 belanda...hehhe...time si sotong nie pilh pon kaki2 judi dah mengeletar 1 badan..hehhe..penyokong2 belanda x senang duduk..tmasuk la incik biskut...smlm bkn main ag die...bmusuh la kejap...ekekke..

Thursday, July 8, 2010

::pergaduhan::

tadi time aku ngah sibuk menyusun kain2 tudung kat depan kedai dengan penuh tekunnya tetiba terdengar satu bunyi yang sangat bising..

bile aku toleh je belakang upenyer ade pergaduhan antara makluk tuhan dari spesies yang sama...pergaduhan tue ley dikatakan mcm gengster merebut kawasan la..sangat dasyat...dah di relaikan pon kembali bergaduh..
dah la gaduh dekat sbelah kedai aku...klo gadoh tu suara x bunyi xpe gak..ni cipcipcip...bingit telinga nie...hukhukhuk...

Tuesday, July 6, 2010

tas tangan ku dan aku


lalalla join contest lagi..kali nie di anjurkan oleh cik nadia <---klik sini yang bertajuk tas tanganku dan aku...



aku pertaruhkan pic nie tuk contest nie sbb beg nie tersangatlah bermakna dalam hidupku...cerita tas tangan ku...beg katak yang chumel nie dihadiahkan oleh sahabat baik aku time bufday aku yang ke 21..aku mmg penggemar warna hijau dan katak...nape aku ckp tas nie bermakna..tas ni diserahkan padaku dalam suprise bufday yang dirancang oleh kawan baikku...time tu aku ngah bzy dengan projek semester akhir..dalam hutan time tu tapi kawan aku sanggup naik hutan kasi adiah n smbut bufday aku...sangat sayang kamo nabila..huhuhu...
tangs penganjur
::end::


Have You Ever Really LOVE a Women

saya rasa sangat dihargai bile dengar lagu yang sweet nie..jadi sy kongsikan lagu nie kpada setiap insan yang bergelar wanita kerana diri mu begitu tinggi di sisi seorang lelaki..enjoy...





To really love a woman
To understand her - you gotta know it deep inside
Hear every thought - see every dream
N' give her wings - when she wants to fly
Then when you find yourself lyin' helpless in her arms
You know you really love a woman

When you love a woman you tell her
that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one
she needs somebody to tell her
that it's gonna last forever
So tell me have you ever really
- really really ever loved a woman?

To really love a woman
Let her hold you -
til ya know how she needs to be touched
You've gotta breathe her - really taste her
Til you can feel her in your blood
N' when you can see your unborn children in her eyes
You know you really love a woman

When you love a woman
you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one
she needs somebody to tell her
that you'll always be together
So tell me have you ever really -
really really ever loved a woman?

You got to give her some faith - hold her tight
A little tenderness - gotta treat her right
She will be there for you, takin' good care of you
Ya really gotta love your woman...

Then when you find yourself lyin' helpless in her arms
You know you really love a woman
When you love a woman you tell her
that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one
she needs somebody to tell her
that it's gonna last forever
So tell me have you ever really
- really really ever loved a woman?

Just tell me have you ever really,
really, really, ever loved a woman? You got to tell me
Just tell me have you ever really,
really, really, ever loved a woman?

::contest lagi::

ngah walking blog terjumpe contest nie..sangat menarik sbb aku mmg suke black + white..so hati ni meronta2 nak join...ahaks...ayat pawer tuh...contest nie di anjurkan oleh cik yani <----klik sini yer

gambar yang aku pertaruhkan ialah....................



cantik tak...hehhe..sy pertaruhkan pic ni sbb ni la kenangan terbaru antara sy dan dia time kat KL..sangat ceria dan penuh kaseh sayang..hakhakhak...time nie x ready pon sbenarnye..tetiba da snap..tapi tgk2 balik suet jer...sy suker mata sy dlm pic nie...ahaks!!
tangs cik penganjur...
::end::

tag

apekah



sangat bosan =(

Sunday, July 4, 2010

:: terima kasih ::



ai all....
di sini sy ingin mengucapkan setinggi2 penghargaan terima kasih yg x terhingga kepada orang2 yang berkenaan dalam hidup sy kerana telah melengkapi hidup sy dan membuatkan kehidupan sy menjadi cantik indah damai...hakhakhakhak...
- tq to papa + mama sbb dah besarkan sy...
- tq to Mohd Rosli kerana sudi menjadikan sy suri dalam hidup anda (^-^)!!
- tq to mak2 sedara (sbelah mama) banyak kasi dorongan tuk sy berjaya!!
- tq to abg2 sepupu atan..abg emy..abg ngah...abg joy..abg awe..banyak kasi nasihat dan slalu wt sy     
  senyum...
- tq to adik2..cik lynn..zika..syaz..ain..mie2..mizah..slalu lorg wt hal heheh..sangat chumel...
- tq to para rimbawan trutama rimbawan23 malaysia..kenangan indah kita bersama..
- tq to incik dan puan bos sbb kasi sy keje..hehehhe

hidup nie adalah anugerah terindah...so hargailah dan berterima kasihlah...

Saturday, July 3, 2010

patut ke??

salam all
ok la nk cite pasal tadi...tengah hari tadi time lunch aku g la mall yang kat tepi butik..saje jenjalan nk tgk hadiah tuk papa...jalan punyer jalan aku g la kt bhgian pakaian lelaki..ingat nk belikan papa walet baru...tetiba terpandang seluar..aku g la tgk2 seluar tu..belek2...godek2...tade 1 pon yg aku bekenan..then nk blah la..suar tu agak beceramuk la kat rak tu...aku toleh je blakang dengar satu suara cam nie

"aihhh..ank dara sapa nie...taw semakan barang je...tgk tank lipat balik..."

OMG suara tu bebetul buat gegendang tlinga nie panas..aku toleh je blakang upenyer si promoter yang ckp gitu..WTF..hutak die...asal lak aku nk kena kemas wlaupon aku yg semakan..aku x dibayar gaji tuk wt benda tu..mengong btol la dier....

memula mmg aku nk g smack dah pompuan tu..mengenangkn lama aku nk lepak ctu...aku wt tataw je..sengalllll.........

p/s klo korg kt tmpt aku..pe korg buat???


::AnUgErAh::


 Mengenali seseorang itu
kadangkala membuat kita ketawa,
Mengenali seseorang itu
kadangkala membuat kita mengalirkan airmata,

Sesungguhnya mengenali seseorng itu
mampu memberi kita SEJUTA RASA..
Marah, Sedih, Gembira, Sayang & Rindu..

Tetapi, sedarkah kita MENGENALI SESEORANG itu
sebenarnya satu ANUGERAH..

Biarpun hadirnya hanya seketika
& sekadar teman sementara...
Bersyukurlah dengan kehadirannya
kerana barangkali melaluinya..

Kita MENGENAL ERTI
apa itu suatu PERHUBUNGAN...



::to my sayang::




post kali nie adalah untuk mengucapkan selamat hari lahir kepada papa tersayang Sahidan saleh pada tarikh 2/7/2010 yang lepas...

hadiah untuk papa tahun nie adalah kakak dah berjaya tamatkan pengajian kakak slama 3 tahun...x mampu kakak nk belikan segunung emas tuk papa..jasa papa tak dapat kakak balas dengan wang ringgit hanya impian papa tuk lihat kami 4 bradik berjaya..

tahun nie gak papa dapat adiah terbaik dari angah...die dapat smbung pelajarannya ke peringkat yeng lebih tinggi...semuga angah sukses...

hadiah dari nana dan adik juga sama...kejayaan kami impian papa..kami cuba tunaikan sebaik mungkin semua impian papa dan mama...

selamat hali lahir yang ke 49 tahun papa...semoga allah panjangkan umo papa tuk menikmat kesenangan setelah lama papa bersusah payah bersarkan kami...i love u so much papa...

kejadian hari ini


huhuhuhu...
salam all..
kali nie aku mo crita pasal seorg lelaki...hari ni mcm biasa la melepak kat butik xde org..aku tgk la org..
petang tadi ujan sangat lebat..aku duduk melepak kat depan butik tmpat aku keja tue...tetiba aku terbandang sebuah keta kancil nie...dlm keta tu ade pompuan dukung baby (anak 1st agaknyer)...dalam keadaan ujan yang sangat lebat tu keta tu parking kat tepi mall (nk beli barang agaknya)...

ku sangkakan si suami je nak kuar keta beli barang...tetiba pintu hadapan bersebelahan pemandu terbuka jugak
OMG dalam ujan lebat tue durg boleh usung bayi durg yg baru umo bape bulan tu tanpa perlindungan kat kpala (payung etc)...da la parking jauh dari pintu masuk mall...

Thursday, July 1, 2010

Qaseh Alias



ini dier mr Qaseh my new kazen yang aku slalu meraban kat pesbuk...basal budak nie la...shumel2 qaseh nie..manje la sesangat dan shumel..twngkiu kat maksu + pak su cuz lahirkan baby yang shumel nie...
kire cam qaseh nie kawan aku la...pepagi smpai dah kne dukung..sangat shumel la die...hikhikhik..neway mr Qaseh nie usianyer baru nk masuk 3 bulan..kira hebat la aku ley jaga die (bkn susah pon..kasi susu masuk buai then hayun2 smpai die tido)..hiks...
perangai qaseh yang aku suke ialah die x banyak ragam..senangnyer nk menjaga Qaseh nie..baek jew...dah la chumel ensem...keja die tidow je (bagus yuk tumbesaran)..

to my sayang...klo awk menjaga Adam kat sane sy kat sni jage Qaseh..wlaupon juz my kazen kan..tapi kire mcm kursus jage baby gak la..ahaks!! (sangat gatai)

p/s klo korg tension2 kan..slain dari korg melepak kat tempat yang sunyi or bising..wat benda plik2..jaga baby pon muleh ilang tension taw..nak2 bile dah berjaya tidokan die..sangat shukerrr..

::love baby Qaseh so much::

**perempuan itu**

kali ni kisah yang agak menyakitkan hati aku...

2-3 ari lpas aku ade trima 1 msg dari no yg x dikenali..msg yg dihantar mmg agak memanaskan hati kecik nie..dlm msg tue meraban memacam r..ckp kami skeluarga menumpang la..menda la..siyes klo korg baca mesg tu pon ase mcm sial je org yg snd tue...tros aku kol no tue then tanye sape tapi lelaki yg angkat ckp tataw la mende la...aku simpan ag msg tue..dlm 2-3 ari aku diam jerk..tapi ari nie mmg tergerak hati aku g maxis centre check sape pemilik no fon mengong tue...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com