wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 1, 2010

Qaseh Alias



ini dier mr Qaseh my new kazen yang aku slalu meraban kat pesbuk...basal budak nie la...shumel2 qaseh nie..manje la sesangat dan shumel..twngkiu kat maksu + pak su cuz lahirkan baby yang shumel nie...
kire cam qaseh nie kawan aku la...pepagi smpai dah kne dukung..sangat shumel la die...hikhikhik..neway mr Qaseh nie usianyer baru nk masuk 3 bulan..kira hebat la aku ley jaga die (bkn susah pon..kasi susu masuk buai then hayun2 smpai die tido)..hiks...
perangai qaseh yang aku suke ialah die x banyak ragam..senangnyer nk menjaga Qaseh nie..baek jew...dah la chumel ensem...keja die tidow je (bagus yuk tumbesaran)..

to my sayang...klo awk menjaga Adam kat sane sy kat sni jage Qaseh..wlaupon juz my kazen kan..tapi kire mcm kursus jage baby gak la..ahaks!! (sangat gatai)

p/s klo korg tension2 kan..slain dari korg melepak kat tempat yang sunyi or bising..wat benda plik2..jaga baby pon muleh ilang tension taw..nak2 bile dah berjaya tidokan die..sangat shukerrr..

::love baby Qaseh so much::

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com