wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, July 3, 2010

patut ke??

salam all
ok la nk cite pasal tadi...tengah hari tadi time lunch aku g la mall yang kat tepi butik..saje jenjalan nk tgk hadiah tuk papa...jalan punyer jalan aku g la kt bhgian pakaian lelaki..ingat nk belikan papa walet baru...tetiba terpandang seluar..aku g la tgk2 seluar tu..belek2...godek2...tade 1 pon yg aku bekenan..then nk blah la..suar tu agak beceramuk la kat rak tu...aku toleh je blakang dengar satu suara cam nie

"aihhh..ank dara sapa nie...taw semakan barang je...tgk tank lipat balik..."

OMG suara tu bebetul buat gegendang tlinga nie panas..aku toleh je blakang upenyer si promoter yang ckp gitu..WTF..hutak die...asal lak aku nk kena kemas wlaupon aku yg semakan..aku x dibayar gaji tuk wt benda tu..mengong btol la dier....

memula mmg aku nk g smack dah pompuan tu..mengenangkn lama aku nk lepak ctu...aku wt tataw je..sengalllll.........

p/s klo korg kt tmpt aku..pe korg buat???


2 comments:

  1. kalo Fie kan kak, Fie cakap je kat die,
    "ko kerja kat sini makan gaji buta ke ape? da tau costumer semak kan, ko kemas la.
    kerja ko kan!"
    :))

    ReplyDelete
  2. ha..
    akak dekat2 nk ckp mcm tue da..
    tapi ksian..org ramai kat ctu..malu lak kang die..
    lama ag kot pompuan tue nk keja kat ctu...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com