wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, April 24, 2011

~sehati sejiwa~


Assalamualaikum...best tak tajuk kat atas tu..~sehati sejiwa~
kn hari ni aku da ckp hari jiwang menjiwang aku..maklum la cuti..hehhehe..
kali ni aku nk crita pasal en biskut yg turut terjebak demam..lpas aku sihat sikit die lak demam
cian die..sob sek sob sek hidungnya menahan hingusan..hehehhe..
kisahnya pada suatu malam pabila si dia yang demam2 pun masih lagi nk menjenguk si jantung hati (aku la tu)
hidung dia dah sumbat2 bagai..smpai je umah aku tempat pertama die tuju adalah tilam comel aku..haisyhhh...x larat sangat katanya...mlm tu lak aku mmg berniat baik dan tulus serta penuh kasih syg nk masakan si dia sup ikan..balik keja tadi da beli da suma bahan2 nk buat sup..

muke comel org demam

sedang leka aku memasak tetiba terdengar suara dia panggil 

Dia : ibu...ibu (nama manja aku..haha..gediss)
aku : yes dear..nape...

masuk je jengah die aku npak bantal kat muka dia..aku tos ckp

aku : comelnyer bantal chiken little kat muke die (kebetulan bantal aku gmbo chiken little)
Dia : ibu..tolong....abg nk g hospital..

aisyeeee..aku mula karget dah..asl lak die ni..aku tarik je bantal dari muke die da pucat da...
OMG my dear kena serangan astma...aku cecepat besiap seringkas mungkin..bawk die g hospita putra jaya..kebetulan ade sorg kawan aku bertugas kat situ...

sepital putrajaya
sampai je hospital die tros masuk dalam..dokter check sana...check sini...tros dibawa ke bahagian kecemasas...aku kat luar mcm org bodo jerk..xde sorg pon inform..dlm hati ni tuhan je yg taw risaunya mcm mana...xbkey jadi aku tros cari member aku tadi mintak tlg die..

aku : weh tah..mane durg bawak my hubby tadi??
mber aku : name penuh die ape eh
aku : mohd rosli elias..

pas je dapat name incik biskut..die tros g tanya org yg berkenaan..

mber aku : durg bawk die ke unit jantung..check jantung

DUP..tersentap aku..asl astma kne check jantung..kn slalu die kasi gas jer...huhuhu...dlm hati berdoa smoga semua selamat...

mber aku : hubby ko ade ngadu sakit dada ke aten??
aku : xde lorh..die ckp nk oksigen je tadi...

lpas tunggu dekat 1 jam incik biskut pon kuar..muke npak da merah sikit..aku senyum kat die...die pon mcm tu gak...kte org g lepak kat taman dpan wad tu jap amik angin..pas sume prosedur hospital selesai...

pas 30 min lepak..die pon da ok sikit kteorg pon balik..smpai umah aku tros hidangkan nasi n sup soh die mkn...kn nk mkn ubat...hehhee <---bakal bini 
baek!!!

sup ikan untuk org sakit...

die mkn sikit je..xde slera katanya...1st time lpas 4 tahun die sakit teruk mcm nie....huhuhuh

 ubat org sakit....


 
incik biskut..sila cepat sembuh ya...love u.



~hanyut~



 

assalamualaikum....
hari ni hari jiwang..hahahha...
to my biskut..
sy mintak maaf atas segala keterlanjuran selama ni...aku akui aku mmg x dpt lagi berpisah dengan dia...xdpt bayangkan kalau aku kehilangan dia..insan yang aku sayang selapas mama n papa..
dalam hidup aku hanya dua kali aku di anugerahkan perasaan untuk menyayangi lelaki..aku harap yang ini yang terakhir..x sanggup rasanya nak merempuh kehidupan tanpa dia...
aku tau aku kenkadang terlupa yang setiap perbuatan aku tu menyakitkan hati dia..aku taw di terluka..tapi dia tetap sentiasa memaafkan aku dengan hati yang terbuka...
aku harap akulah pelengkap tulang rusuk dia yang hilang...

awk...
awk dilarang sama skali meninggalkan sy...sy stay dengan awk sbb awk x pernak sekali pun membenarkan sy pergi dari hidup awak...
walaupun banyak benda yang sy buat awk terluka...
sy ade awk je lpas papa n mama..org yang tau banyak benda pasal kehidupan sy..

insyaallah akan tiba masanya...
kita menyatu...


...DaN kErAnA kEkUrAnGaN iTu AkU mEnYiNtAi KaMu...

Wednesday, April 20, 2011

~sayang kamu~



Lirik Lagu Bengang - Mantera

Pintu sepiku yang bertahun terkunci
Terpaksa aku bukakan perlahan-lahan
Kerana ku khuatir, bisikan yang berbalah
Denganku seharian, akan menenggelamkan
Keakuan... aaa... aaa

( 1 )
Andai terjadi mana lagi tempatku
Nak aku pahutkan mimpi sediakala
Menunaikan janjiku, pada diri sendiri
Untuk ku memiliki
Cinta dulu asalnya, aku yang punya

( korus )
Mana datang cahaya
Bukanlah tajuk cerita
Siapa pun kau ku sudi terima
Biarpun dosa semalam
Sebesar gunung menembus awan
Yang penting hatiku dapat kau tawan

my buchuk incik biskut kasi lagu ni dkat aku..sangat sedih dengar lagu nie..tataw nape lirik die tu mcm kisah my buchuk...

to my syg..ibu janji akan jadi yang terbaik untu awak...smpai bila-bila..
 
 
..always in love..
~NuR~

 

Tuesday, April 19, 2011

Cik CG punyer contest


dadadadadaaaammmm...hehehe..lame dah x join contest nie...tadi berjalan2 ngambil angin terjumpa contest nie..tergerak2 hati kecik ku untk joint...

langkah pertama...letakkan banner contest CG - done!



2- pilih gembar 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sy memilih pic ini untuk di pertaruhkan dalam contest ni...

 
 ...gambar happening saya...

3. 3 perkara yang saya suke pasal gambar ni ialah : 

ni adalah gambar terakhir sy dan keluarga rimbawan saya sesama pg bercuti kat similajau..seminggu sblom sume bawak haluan memasing...

dalam pic ni jugak la tersimpan semua perasaan kasih..marah..sayang..mcm2 lagi la..maklumla dah sesama susah senang slamat 3 tahun...



pic ni gak menunjukan yang wlau berpisah mcm mana pon kteorg still ingat mengingati sesama sendiri...i love u rimbawan23rd...kite kawan kan...=)




5. tag

Monday, April 18, 2011

~mimpi sang puteri~

 
mimpi sang puteri..
aku suke lak ngan tajuk entry kali nie...klo korg nk taw..aku ler puteri yang perasan puteri tu...selayaknya la..puteri katak...heehhehehhe..
aku ada banyak impian dlm hidup nie..ni impian aku as my cecita la kononnya..baru umo 22 tahun...masih jauh lagi perjalanan hidup...masih banyak lagi yang belum rasa dalam hidup nie..

sy nak sangat memiliki keta seperti dibawah...wow..sangat teruja ngan kehenseman kereta saya...kaler hitam....

antara impian lain sang puteri katak ialah memiliki sebuah rumah tepi laut..mcm kat bawah nie...nape aku pilih tepi laut..maybe air tu buat aku rasa tenang...langi pon mcm tu...tapi bak kata org kalau takut dilambung ombak..jngan berumah di tepi pantai...insyaallah aku selamat berumah kat tepi pantai mcm ni..kat area umah aku tu aku nk ade 1 swiming pool supaya senang aku nk berendam mcm ikan duyung...aku nak bilik tido aku dapat tgk view matahari naik n turun...kat dalam rumah aku lak ada ruang mkn yg selesa sbb fmly ramai klo dtg umah snang..bilik tido pon mcm tu gak...
oleh di sebabkan rumah aku ni besar...so aku  nk ada 2 org maid..sorg tolong mengemas..sorg lagi membasuh..klo masak xpe..aku boleh masak untuk fmly aku sndiri...

cantik x rumah agam sayer...sy sukee..
pastu bila aku dah ada rumah yang cantik ni..aku nk isi umah ni ngan semangat2 aku..sape semangat aku tu..mesti la suami & anak2 tercinta..aku harap 1 day aku akan kawen dgn org yg bebebebetul syg n iklas dengan aku....aku nak sepasang cincin kawin yg simple tapi bagi berjuta makna dlm hidup aku...


saye suke cincin mcm ni..1 untuk suami sy..1 lagi untuk sy...simple dan cantik...harga cincin saya mesti beribu2..tapi tak pe..sebagai kenang2an antara sy dan suami sy..hihihihihi...sy gatai...

sy nk pakai gaun kawen mcm ni time majlis kawin sy nanti..bio meleret2 menyapu tanah sbb sy rasa goun ni comel..kaler putih melambangkan kesucian..sy rasa bangga bila dapat berjalan n pakai gaun yang cantik ni...hihihi..sy mmg perasan...tapi peduli ape..ni kn mimpi aku...adoiaiiiii...

last skali sy nk ada anak..sape yg kawen tamau anak kn..hihihi...gatai lagi...kalau ade rezeki..sy teringin nk baby kembar..x kisah la lelaki ke pompuan ke...as long kembar seiras...mesti comel...huhuhu...baby kembar sy nanti yg akan menghiasi rumah dan hidup sy smpai bila2....
kalau dapat bby yang comel mcm nie..xnk keja la..hari2 ngadap muka si comel sy ni...like....


setakat itu je untuk skang...t sy tulis lagi angan2 sy okek...

~sungguh aku x kisah~




post ni didedikasikan untuk adik aku tercinta angah..
ui mak cik...kamoo..klo mo kawin dulu...just go on...aku tak kisah..ok jerk...jnji kamo bahagia...klo kamo tunggu aku tah bile la kamo dapat kawin..baik kamu kawin dulu kalau jodoh kamu dah smpai...lagi pon akak tgk kamo da ready nk kawin..bakal suami kamo a.k.a bf kamo skang ni pon stabil..x mcm akak n abg olie..

akak still searching my life...
ag pon akak tgk fmly die n kamo rapat...mak ayah die dapat trima kamo dlm fmly die...so klo kamo da sedia kawin la...akak xkan mintak pape pon sbb kamo langkah lompat bendul keluarga..just 1 je akak mintak..doakan akak bahagia x kira la jalan apa pon yg akak pilih okek..


i love u so much deq...dun worry bout me..jngan sbb akak kamo tersekat2 perjalanan hidup...

my life must go on...tanak kaitkan org lain dlm hidup aku...


Wednesday, April 13, 2011

~pekej ransangan~



 

huhuhu..assalamualaikum semua...hari ni hari yang agak bosan n malap dan tak happy jugak dalam hidup aku...

tadi awal2 org dah kol ngan nada yg agak menyakitkan hati..aku pon mmg la jadi sakit hati...ngan en biskut punye perangai..sedih bile die kuarkan perkataan "malas"...aku paling benci pemalas...
da la skang ni lekat penyakit batuk ngan selesema lak...dengan banyak benda nk fikir lagi...aduh..runsing kpala aku nie...blur je...
baru nk senyum da kne masam balik muke ni..

smoga saye cepat sembuh


Tuesday, April 12, 2011

Lunch



 
hari ni lunch yang best..seperti set di atas..untuk org yg demam macam saye..hahahha...ekceli hari ni bufday one of OSR stuf..so dannis kne belanja..after aku n miss sha memikir nak makan ape either pizza or mcd..kami pon bersepakat pilih makan mekdi..yihaa...mekdi for lunch...lpas buat kol n pesanan kami pon menunggu la ketibaan kedatangan makanan yang dipesan..after 30 min ding dong..loceng pintu opis bunyik...
mulalah acara makan2..benda pertama yg aku gapai ialah...

mcflurry

hehheh...x bley tahan..demam-demam pon nak jugak yang ini..kesedapannya x terhingga...walaweeeeeeeee....pas sume settle mkn masing2 menghadap kerja yang menimbun memasing...suasana sunyi smpai skang..sume org da balik...aku je belum balik..tunggu incik biskut datang amik..hujan la kat luar tu...huhuhu...

pape pon..hapy bufday to dannis..tang sbb blanja mekdi...hihihihi...esok2 blanja lagi okek..

P/S : badan makin ase x sedap pas melantak eskim tadi..huhuhuhuhu


Monday, April 11, 2011

~Demam~



 

 saye demam....sangat letih..ase nak baring jer...tapi apakan daya...kne gak keja..klo tak keja bertambah2 menimbun...

smlm...
smlm hari yang best..sy lom demam teruk lagi...pepagi buta sy dah g swiming dengan jayanya tanpa rasa bersalah dan memikirkan keadaan kesihatan yang kurang baik...ahhh..peduli ape kata hati sy...huhu..last2 smlm lpas pukul 6 badan sy semakin lemah...nak buka mata pon x larat..

30 min kemudian incik biskut smpai rumah...die tgk keadan sy...pegang kpala ckit..ase2 leher cikit..(dokter x rasmi)..dengan penuh kompidenyer..
"awk demam ni syg"
aku pon jawab "sy taw"
aku tros baring n pejam mata...
tersedar dlm kol 4 pagi..tekak ase perit sangat..buka je mata tgk lampu terpasang..sy npak incik biskut sedang online...owh die lom balik..menjaga sy yang sakit rupanya...tangs...sangat terharu...
"nah minum air masak nie"
aku pon telan la air masak tu dengan susah payahnya..sakit..perit rasa tekak nie..huhuhu..

awal subuh aku bangun...npak die dah tertidur dkat lappy..ksian lak..nk kejut pon ksian.bio je la die rehat..ksian lak tgk...

aku bangun dengan susah payahnya..mandi..amik air smbahyang dan bersujud...
besiap nk g keja...dlm kol 8 aku kuar umah..dengan tinggalkan sekeping nota kat die..rehat yer incik biskut...
sori menyusahkan awk smlm...huhuhu


Sunday, April 10, 2011

~Mimpi~



 
Assalamualaikum dan selamat pagi sesumaaaa....
tgk pepagi bute ni aku dah mula meraban kat blog nie...kali ni nak cita pasal tidur...
ganguan tidur..

semalam aku mengalami mimpi yang sangat menakutkan sehingga menyebabkan tidur aku yang sepatutnya tenang kacau bilau...

smlm aku bermimpi dia..tetiba aku kne stay kat sebuah kem...aku pon tataw ape kem tu..tapi xpe la sbb ley kuar jalan2..pastu tetiba aku ada kat satu hutan ni...ada air terjun...aky nampak mber aku hanyut di bawa arus air terjun tu..aku n beberapa orgtarik mber aku ke tepi tebing...
bila aku dongak ke atas aku npak ada sorg perempuan bertudung labuh berdiri kat tempat air jatuh..tajam pandangan mata dia kat aku...huhu...tetiba aku da kat tepi hutan...dia dtg jemput aku..aku naik keta dia...tetiba da kat mall lak...aku pilih inner..ngah syok2 pilih dalam kesesakan org tu..aku terpandang pompuan kat air terjun tadi berdiri dalam kesesakan org ramai...memandang tajam ke arah aku...aku jadi pelik...heran....sape pompuan ni...ape die nak..nape pandang je...cakap la smting....takala org melintas depan pompuan tu...die ilang lesap entah kemana...
pastu tetiba aku da dalam keta balik...
dia antar aku balik kem...bila aku smpai depan pintu kem kem berkunci mangga tapi ada kunci pada mangga tu...lpas say babai aku g kat pintu nak buka mangga tu..aku toleh belakang...di seberang jalan..masih lagi ada perempuan yang sama memandang tajam ke arah aku....dan aku tersedar tanpa mengetahui nape..

tapi dalam fikiran aku ni still teringat2 pompuan tu..ape die nak sebenarnya...
ape maksud mimpi aku sebenarnya....
hanya tuhan yang mengetahui...


..auto show 2010..



assalamualaikum semuaaaaaaaa...
ini adalah entry basi dari sayer ye...cite autoshow...
alhamdulillah tahun lepas berkesempatan berdate ngan incik biskut ke PWTC...
tq ye sudi melayan saya..hehhe...

huhuhu..agak sibuk sebenaynya minggu pameran diadakan sbb time tu aku keja..incik biskut pon keja..jadi 3 hari terakhir kami smpat meluangkan masa pegi kat situ...
kami bertolak dari bangi dalam pukul 6 lebey dan smpai ke tempat kejadian sejam kemudian..maklum la kl ni..jangannye bersopan..bergerak mcm semut je...

setibanya kami berdua kat PWTC tu org da pun ramai..maklum la bkn slalu ade benda2 mcm nie..nak2 kali nie ada special skit sbb tu la aku merengek2 kat incik biskut nk pegi tengok gak autoshow nie...jap ag aku cite mende yang menarik aku kat sni...

menariknya autoshow ni banyak keta2 malaysia yang masih dalam perancangan yg ditayangkan...tapi bukan tu yang aku cari...ekceli 2-3 ari sblom autoshow nie da bising2 ckp dlm pameran ni ada replika bumble bee n batman..sbb tu la hati kecik ni meronta2 nk pegi gak..x tahan dengan aku agaknya sbb tu incik biskut bawak..memula dia x percaya...masuk je dewan pas beli tket RM15 je pon..kmi g la tgk keta2 buatan malaysia dulu..jalan2 pusing2 terjumpa lak keta idaman hati aku n incik biskut...
taraaaaaaaaaaaaa...


 
..satria neo cps atau aku kasi nama dia Lady Morgana...
..keta ni akan jadi milik aku lpas aku pegang lesen nanti..one of my bufday present from incik biskut...

pastu amik pic2 keta yg bebukan tu aku tarik la tangan die g kat hall keta luar negara...masuk je hall tu ini yg aku jumpa dulu....
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........


chevrolet camaro atau nama glamornyer bumble bee..


dan ini jugak bumble bee comel tuh...kuning lagi u..

sangat happy hati ni tapi agak  la jugak menyakitkan hati dan seram sejuk sbb..aku nk datang ni puas pujuk2 ckp ade bumble bee..tapi yg kami jumpe keta uning ni je..

incik biskut : mane bumble bee nyer ten...keta ni ley transform erk...hahhaha
 
kuang asam punyer incik biskut...aku cam nk nangis gak la lelaju sbb mcm aku tipu di lak...pastu aku diam je di ketawa x leh stop..die ckp aku khayalan..senget toi...jalan2 area situ...snap2 pic..smbil jalan n tgk keta tu..tetiba mata aku terpandang cahaya biru...dengan muke yg kompidennyer aku tarik tangan die n ckp..
 
aku : abg..bumble beeeeeeeeee...hahhahahahhahhaha..ade oke...
 
aku lak yang gelakkan die..die senyum jerk..sangatlah teruja jumpe si bumble bee tu..walaupun replika je..tapi puas hati gak le...sangat okek...


ni bumble bee aku..comel x??


kte org siap amik gambo ag ngan die taw...


incik biskut yang sememangnyer addic ngan robot2 ni x lepas peluang yang ada..amik pic lagi..


dan lagi...


dan giliran sayer pulak...


dan lagi...sayerrrr....

lepas settle kat situ kteorg g lak kat hall yang ade batman...best giler..da jumpe bumble bee mmg la sy kompiden yang keta batman pon ada kat sini..smpai kat hall batman...amik gamba ag...


kenang-kenangan


dan keta saya..heheh...


pic kat banner die...


ini milik incik biskut okek..die smpat grap satu bumble bee yang hargnya dekat RM100..

dlm kol 10.30 kteorg pon gerak la balik..autoshow pon da nk tutup...OTW balik hati ku sangat la puas sbb lpas gak hajat nk tgk bumble bee..

tangs incik biskut yea....i love u so muchhhh!!!!~



Saturday, April 9, 2011

~ubat untuk mr biskut~


 
 

best lak asenya nak bercerita pasal my buchuk sorg ni...smlm kuar ngan dia..saja jalan2 tanpa arah...memula g isi minyak..kemudian g sup uk..g tapau sup...sementara menunggu sup tu siap di bungkus..aku ajak la dia g farmasi...smpai je depan pintu farmasi aku nampak sing yg ada tulis "di sini ada jual NiQuitin"..sungguh berbunga hati ni...aku pon ckp la kat incik biskut "awk kne try ni"..
kteorg pon masuk la farmasi tu..bertanya pasal niquitin ni..pas bersoal jawab incik biskut pon amik keputusan grap satu papan benda alah nie tuk try..mana la taw berkesan...kat farmasi tu harganya cuma RM16.00 untuk 12 biji..

hope dengan benda ni dpt ladia kurgkn rokok...

...love u syg...


Friday, April 8, 2011

~dan keranan keiklasan itu..aku merelakan mu~




assalamualaikum...
aku dah bersedia tuk tulis post nie..setelah 2 hari ku biarkan fikiran ini melayang jauh..
akhirnya aku bersedia...

bissmillahhirohmanirohim....
takala aku mencoretkan post ini sesungguhnya hati aku redha...iklas melepaskan kamu dari hidup aku sepenuhnya.
sesungguhnya aku bersyukur kerana kamu telah punya pengganti diri ku dalam hidup mu...
setelah sekian lama kamu berteka teki dengan diri sendiri mencari punca kenapa kita jadi begini..biarlah segala kekusutan itu berlalu dari hidupmu...tak perlu lagi kamu memikirkan punca penyebab kita berjauhan...biarlah segala kekusutan itu berada dalam diri ku...

Anggaplah kasih sayang dulu satu anugerah dan sebagai salah satu kenangan terindah buat mu..
maaf kerana aku masih belum sempurna untuk mu...mungkin dia adalah yang terbaik untuk mu..

sesungguhnya segala memori akan ku jadikan satu sempadan antara kau dan aku...
pernah ada perkara yang teramat merisaukan aku apabila kau menyatakan yang hatimu takan pernah dimiliki insan lain selain dari aku...tetapi aku bersyukur...kini kau dimiliki....

aku bahagia bila kau mula bahagia....dan aku harap kau juga akan bahagia bila aku bahagia...

.......seribu kemaafan......




Thursday, April 7, 2011

my dream!!



Aku berhajat sangat nak pindah umah secepat mungkin...incik biskut dok elek ag..aku ni da panas bontot dah duduk dengan org...x suka...maklum la life aku n housemate aku beza...housemate aku ada gaji besar..x macam aku yang baru mula merangkak kerja nie...

hope bulan depan dapat la aku masuk umah baru...tolong sy incik biskut...kalau awk kesiankan sy nie...silalah berusaha untuk sewakan sy rumah baru n sy nk duduk sorg je k..tamau ade org lain..awk xpe..klo ade org lain pening kpala sy nk melayan perangai sekor2...dengan x pandai nk respect org..tolong la paham...hope dari blok 3 dapat la aku pindah g blok 7 yang dah lama menjadi idaman hati kecil k...

my laters life view ~editor~





assalamualaikum...rindu dengan blog...alhamdulillah...aku dapat kerja yang aku ase bersesuaian dengan aku kot...heheh...mungkin ni jodoh...wew~...skang ni aku keja kat salah sebuah syarikat publisher yang boleh dikatakan besar walau pun x terkenal..

syarikat tempat aku mencari rezeki skang nie adalah salah sebuah syarikat yang bertanggungjawab menerbitkan buku-buku pelajaran, aktiviti kanak-kanak..ngam la dengan cita-cita aku dulu nak menulis buku cerita kanak-kanak...hehehhe...

Jawatan aku dlm syarikat nie x la besar..juz pembantu editor je merangkap kerani..merangkap akauntan..banyak tak kerja aku...smbil2 mengedit aku menjawab la panggilan talifon dan sbagainya..
aku gak ade bos yang cantik Miss Syamsidar...baik sangat..1st day kerja dia da bahasakan diri dia "kakak" tapi aku tak la panggil dia kakak..aku panggil dia "cik" sesuai la dengan jawatan dia sebagai pengarah syarikat nie...takn tak hormat bos kot~..hehehhe...

sorg lagi bos aku india DR SUGU...Phd pendidikan ok...merangkap penulis buku2 cerita n buku-buku aktiviti kanak-kanak..

aku happy dengan kerja aku skang...

Monday, April 4, 2011

lapar...


assalaumualaikum..
takala saat jari menari2 di ats keybord nie...perut kecik nie teramatlah sakitnya menahan lapar..
ya aku belum menjamah apa2 sejak dari tadi...perut da mula berkeroncong pelbagai irama...laparnyaaaaaaaaaaaaaa.....

terbayang makanan kegemaran sewaktu belajar dulu..

ni dia..feberet aku..nasi ayam penyet....
yummy....nak...




LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com