wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, April 10, 2011

..auto show 2010..



assalamualaikum semuaaaaaaaa...
ini adalah entry basi dari sayer ye...cite autoshow...
alhamdulillah tahun lepas berkesempatan berdate ngan incik biskut ke PWTC...
tq ye sudi melayan saya..hehhe...

huhuhu..agak sibuk sebenaynya minggu pameran diadakan sbb time tu aku keja..incik biskut pon keja..jadi 3 hari terakhir kami smpat meluangkan masa pegi kat situ...
kami bertolak dari bangi dalam pukul 6 lebey dan smpai ke tempat kejadian sejam kemudian..maklum la kl ni..jangannye bersopan..bergerak mcm semut je...

setibanya kami berdua kat PWTC tu org da pun ramai..maklum la bkn slalu ade benda2 mcm nie..nak2 kali nie ada special skit sbb tu la aku merengek2 kat incik biskut nk pegi tengok gak autoshow nie...jap ag aku cite mende yang menarik aku kat sni...

menariknya autoshow ni banyak keta2 malaysia yang masih dalam perancangan yg ditayangkan...tapi bukan tu yang aku cari...ekceli 2-3 ari sblom autoshow nie da bising2 ckp dlm pameran ni ada replika bumble bee n batman..sbb tu la hati kecik ni meronta2 nk pegi gak..x tahan dengan aku agaknya sbb tu incik biskut bawak..memula dia x percaya...masuk je dewan pas beli tket RM15 je pon..kmi g la tgk keta2 buatan malaysia dulu..jalan2 pusing2 terjumpa lak keta idaman hati aku n incik biskut...
taraaaaaaaaaaaaa...


 
..satria neo cps atau aku kasi nama dia Lady Morgana...
..keta ni akan jadi milik aku lpas aku pegang lesen nanti..one of my bufday present from incik biskut...

pastu amik pic2 keta yg bebukan tu aku tarik la tangan die g kat hall keta luar negara...masuk je hall tu ini yg aku jumpa dulu....
taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........


chevrolet camaro atau nama glamornyer bumble bee..


dan ini jugak bumble bee comel tuh...kuning lagi u..

sangat happy hati ni tapi agak  la jugak menyakitkan hati dan seram sejuk sbb..aku nk datang ni puas pujuk2 ckp ade bumble bee..tapi yg kami jumpe keta uning ni je..

incik biskut : mane bumble bee nyer ten...keta ni ley transform erk...hahhaha
 
kuang asam punyer incik biskut...aku cam nk nangis gak la lelaju sbb mcm aku tipu di lak...pastu aku diam je di ketawa x leh stop..die ckp aku khayalan..senget toi...jalan2 area situ...snap2 pic..smbil jalan n tgk keta tu..tetiba mata aku terpandang cahaya biru...dengan muke yg kompidennyer aku tarik tangan die n ckp..
 
aku : abg..bumble beeeeeeeeee...hahhahahahhahhaha..ade oke...
 
aku lak yang gelakkan die..die senyum jerk..sangatlah teruja jumpe si bumble bee tu..walaupun replika je..tapi puas hati gak le...sangat okek...


ni bumble bee aku..comel x??


kte org siap amik gambo ag ngan die taw...


incik biskut yang sememangnyer addic ngan robot2 ni x lepas peluang yang ada..amik pic lagi..


dan lagi...


dan giliran sayer pulak...


dan lagi...sayerrrr....

lepas settle kat situ kteorg g lak kat hall yang ade batman...best giler..da jumpe bumble bee mmg la sy kompiden yang keta batman pon ada kat sini..smpai kat hall batman...amik gamba ag...


kenang-kenangan


dan keta saya..heheh...


pic kat banner die...


ini milik incik biskut okek..die smpat grap satu bumble bee yang hargnya dekat RM100..

dlm kol 10.30 kteorg pon gerak la balik..autoshow pon da nk tutup...OTW balik hati ku sangat la puas sbb lpas gak hajat nk tgk bumble bee..

tangs incik biskut yea....i love u so muchhhh!!!!~



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com