wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, March 8, 2014

new us



assalamualaikum kawan2..
alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk bernafas atas bumi tuhan ni...

rasa mcm pelik pulak...maklum la da lama tak menulis kat sini...hehehe

alhamdulillah aku kini menjalani kehidupan yang sempurna..cukup makan pakai dan yang penting aku happy dengan kehidupan aku sekarang...aku hampir miliki segalanya...aku ada keluarga...seorg suami yg baik..seorg ank yang comel..dan bakal di anugerahkan lagi dengan seorg ank insyaallah bulan 7 nanti..doakan aku ye..



yey sila tgk wajah kami yg semakin sihat ye..terutama sekali aku yg makin gedebam...alhamdulillah diberikan peluang dan rezki bekerja...walaupon dalam keadaan yang nak memanjakan diri je skang ni...heheh


permata hati ku yang sulung...waris keturunan ku dan suami...semoga menjadi anak yang soleh...
ehem2...dia hensem..

insyaallah lepas ni aku akan aktif balik dalam dunia kotak kecil aku...


Saturday, November 3, 2012

selamat tinggal putrajaya




yes akhirnya kami suami istri mengambil keputusan untuk move out dari putrajaya...mungkin ini jalan yang terbaik...sebagai seorang suami incik biskut adalah lelaki yang bertanggungjawab untuk menjaga dan melindungi keluarga baru dia ni...lagi pon our baby perlukan space yang lebih besar dan tenang untuk membesar dengan sempurna..

kami akan meninggalkan putrajaya yang penuh dengan kenangan pahit manis ni pada 10 nov 2012...so next week la tuh..hahhaa....ok aku harap kawan2 dapat bagi sokongan moral yang kuat untuk kami...

love you all..

Monday, June 25, 2012

I'm MaRrIeD


assalammualaikum...
lama aku x update blog..neway keadaan x mengizin kn aku untuk buat tu...
so laters upda is aku dah pon selamat menjadi istri kepada incik biskut...
banyak benda nk cerita..
maybe one day...
insyaallah...
doakan semoga aku berbahagia bersama dia merempuh onak duri rumah tangga...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com