wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, August 7, 2009

ramadhan yang ku nanti~
Rinduku pada ramadhan….

Akhirnya selama penantian ku..dia dtg lagi untuk menyerikan hari-hari ku…kegembiraan ku tak dapat nk di gambarkan keranan penantian ku selama ini menjadi nyata…alhamdulilah aku masih di beri kesempatan oleh yang esa untuk sekali lagi melalui bulan yang penuh makna dalam bulan-bulan yang lain…rinduku pada ramadhan hanya yang esa mengetahui…tak sabar rasanya menyambut kedatangan bulan yang penuh dengan keberkatan…

Tahun ini sekali lagi aku berpuasa di perantauan. Rinduku pada keluarga juga membuak2. Rinduku dengan masakan mama..rinduku dengan senyuman papa..rinduku pada gurauan adik beradik..perkara yang indah sentiasa bermain di hati ini…andai dapat melalui masa yang indah di bulan ramadhan adalah tak ternilai bagi ku..hadiah yang paling istimewa dalam hidup ku…hanya aku yang mengerti..

rindu ku pada ramadhan..

kuharapkan ramadhan kali ini akan kujalani dengan sempurna..akan ku mampu melalui setiap hari-hari dengan penuh tabah..akan aku lalui setiap ujian dengan penuh sabar..ya allah kuatkanlah hamba mu ini..

selamat menyambut ramadhan al mubarak pada semua rakan2 seislam...semoga ramadhan pada tahun ini akan menadi ramadhan yang terindah dalam sejarah kita...amin2...No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com