wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, June 24, 2011

we'r not perfact


assalammualaikum..
tadi seronok berblogwalking terjumpa contest ni..sangat menarik untk join..
suke-suke..



penganjur sangat baik hati sbb da siap taip syarat..tinggak copy je..sila baca syarat-syarat ini okehh..


gambar yang dipertaruhkan ialahhhhh


CeRiTa TeNtANg SeOrAnG aKu & SeOrAnG dIa...


kisah kami bermula di alam maya..masih ingat lagi time aku study dulu aku ngah gila-gila chat dekat mIRc ni...kat sini la bermula kisah cinta aku dan dia...
kisah cinta alam mana ^apple89^ dan jejaka_segak..

pas dekat setahun berchating kat alam maya tanpa kenal muka...hanya mendengar suara..acewaaa...
kami amik keputusan untuk jumpa...

aku time tu study kat bintulu sarawak..dia lak stay n keja dekat putrajaya...
time nk jumpa tu mmg 100% berserah je kat tuhan sbb mmg x pernah skali pon tgk muka dia... siyes redha ja sbb hati da jatuh cinta dengan suara dia...

kami amik keputusan...
1/11/2008
kami akan bersua muka...
time tu tujan je taw getar jiwa nie..tak penah tgk muka babe..klo buatnya senget ke..wayar putus ke....ape ke..mana taw kan...
past flight aku touch down je..aku kuar dari balai ketibaan LCCTI


1st time aku tgk die...adehhh..ase mcm tak sesuai je...
maklum la dia ada rupa..aku ni apa la yang ada....
sepanjang perjumpaan pertama tu aku tak duduk diam...

untuk mengelakan dia nampak aku karget..
aku cecepat ajak dia g macD dengan harapan aku cool bile dapat sundea kegemaran aku tu...


aku belikan die jugak sundea coklat...sundea strawberry untuk aku...


yummy yum...
tapi malangnya..sikap incik biskut begitu pelik sekali..matanya kejap tekenyit-kenyit..
aku suspek die ni cam ade simtom tu...
uwaaaaaa...boipren aku sakit upanya..patut la xnk kasi gambar...
tapi dlm hati time tu redha je la kn...da syg..trima je...
sikap pelik die tu menyebabkan aku tak mampu nk abiskan eskim kegemaran aku tu...
sepanjang tempoh jumpa dia 
aku kelu..kaku...
tapi tu lah permulaan hubungan kamu...

alhamdulillah...kekal smpai skarang...
menuju ke alam yang diredhai...
klo tak de aral merintang...kami akan di ijab kabulkan tak lama lagi..

doa-doakan yer....



4 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com