wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 10, 2011

yana & ujang


assalamualaikum...
alahai..lame nor aku amik masa nk update kisah yana n ujang ni..maklum la sibuk keja...bertimbun2 kerjanya x siap2 juga...so di keluangan masa yang ada ni...aku update la sikit..ahaks...

alhamdulillah..30 april ari tu aku sempat melangkahkan kaki ke majlis perkahwinan durg yang gilang lagi gemilang...ahaks...
ekceli dekat sangat dengan umah + semangat nk tgk life durg kawen..so pegi la...memula berbelah bagi jugak nk pegi..malu ler ai..x pernah jumpa..asyik tgk n baca entry2 mereka-mereka je...hehehhe

smpai je dewan puan yana & incik ujang dah berdiri kat gerbang bunger2 bagai smbut tetamu..pas salam bagai..kenalkan diri bagai..yana n ujang soh mkn2 dulu....

selesai mkn2..minum2..<-----lauk kenduri durg best ukeh..smpai kembung pewot aku melantak..hehehhe..
pastu nk amik gambo lak ngan durg...sbgai kenang2an..ihihihi...njoy ler pic yg ada..



 
time ni aku nk amik pic..tetiba makcik2 ni dtg..so dahulukan org tua ukeh..
yana comel sangat!!!


ni tempat raja sehari bersantap...tapi time aku smpai dah pkol 3 ptg..so aku je la yg bersantap..

 
hiasan meja...shanteq..


antara tetamu yang hadir


dan tetamu lagi


ni adiah2 yana..weeee...sila kawen klo nk adiah mcm ni ukeh..


time ni aku mendera pengantin yg sedang kehausan..da nk balik da time ni...snap pic cikit..


dan last skali..pic kenangan dan sebagai BUKTI yang aku menghadirkan diri ke majlis perkahwinan durg...buat peace semua pelisss..


ni give mase knduri..sangat exklusif..awwww...


give lagi..jngan tanya nape banyak okeh...hahahahha


to yana & ujang...
1st sori yer lambat update walaupon ujang ckp cam ni "mlm ni gak update tau"
2nd yana & ujang..semoga bahagia sehingga ke anak cucu...
3rd x sabo nk tgk baby korg..hahahha..

...sekian...


4 comments:

  1. salam...mama baru online..nenek mama meningggal dunia...baru 2 hari ..sibuk sbb ada majlis bacaan yaasin n tahlil...best kan gi pengantin..u bila ek?..jgn lupa jemput mama ek...he 2x

    ReplyDelete
  2. thanks for coming dear..x kesah la update lmbt ke cpt..janji update! bahaha =P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com