wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 17, 2011

selamat ulang tahun syg



 
Assalamualaikum....
hari ni 17/5/2011..bufday my syg mr biskut...ekceli aku x happy hari ni sbb x dapat nk sediakan hadiah atau ape2 yg surprise untuk die...x mcm tahun2 lepas..banyak kejutan untuk die...huhuhu...
disebabkan bulan ni aku pindah umah baru..maka poketpon koyak lah...
dalam wallet ada sploh hengget je ni...fuh mcm x caye je..sob3...
kne la pinjam duit papa n mama ag bulan ni nampaknya...
penangan pindah umah smpai abes suma duit...

maaf syg..bufday awk tahun ni sy x dpt nk smbut meriah mcm tahun2 lepas..ade cake..ade adiah yg grand2...tahun ni sy mampu masakan awk nasi ngan telur goreng je **siyes sedey giler ah!!

ari tu ingat duit smpanan bln lpas nk clebrate besday die..tapi apakan daya
masalah melanda..terpaksa la gunakan duit tu...huhuhu

mood : sedey laju2





ape2 pon...slamat hari lahir syg...smoga awk sentiasa dirahmati...smoga awk sentiasa di berkati..smoga dilimpah ruahkan rezeki....

sy syg awk sangat2...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com