wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 24, 2009

raya part 4

hari raya ke empat pon kami still ag g braya..smangat...hihihi...aku pon da kehabisan baju raya..so pakai je la yg mana sempat..hakhakhakhak....



aku n mak usu...adeq mak limah..



nie pic aku n mak angkat aku..sorg ag tue kawan aku...


smpai keman tah aku braya..



korg tgk muka aku syum...tapi time nie aku da kna gestrik...bab mkn laksa srawak..huhuhu..sakit giler..ubat kat umah...:(

nie la laksa yg menyebabkan peyut kcik aku sakit...pdas sangatt

npak sdapkan..pedas sangat..tak abes mkn..tapi ku gagahkan jugak takot tuan umah kcik ati...

posing kat ruang tamu umah pak pian...

pas balik dari last house tu...aku smpai je umah tros masuk bilik..then ready nk balik kolej...sdey giler nk balik...al maklumla..aku d layan mcm fmly sndiri...huhuhu..sdey...tapi takpe..stiap ptemuan ade perpisahan...thanx to my mak limah n pak pian coz sudi layan layan aku n sudi braya ngan aku....







No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com