wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 24, 2009

lelaki ini

hihihi...aku wat tajuk cam nie jangan korg ckp aku gatai laks...nie aku just nk cita pasal lelaki2 yang mmg sangat2 aku hargai dalam hidup aku..my hero la lbey kurang...hihihi..ok jum kte mulakan...




nie papa..my best men...my hero...my love..sbb papa la aku dapat lahir n tgk dunia yg luas nie..sbb papa gak aku dapat ilmu..sbb papa la segaa2nya bermula..sebab papa la aku dapat terbang setinggi nie..sebab papa gak la aku tros berusaha..hanya kerana papa..insan yang paling istimewa dalam hidup aku....papa kerja kuat tuk pastikan suma keperluan kami cukup..tak pernak skali pon papa ckp "tak" tuk setiap apew yang kami mintak..papa is my hero..klo batman kew..kluang men kew..papa tetap tip top...betuah aku ade papa yang baik...hangsam...btanggungjawab...aku hormat papa..1 day aku nak bagi papa n mama bahagia...aku nk limpahkan segalagalanya...khas buat papa yang aku sayang...hope 1 day nti aku dpt suami mcm papa..i love u so much papa...




nie babujie...babujie ni aku respect dia..dia seorang lelaki yang tabah...dia sanggup tinggalkan keluarga kat india tuk troskan idup..ikot kapal dtg malaysia...keja kutip besi..keja potong kayu..keja buat roti..just tuk besarkan anak2 dia..chaq..mak ngah..mama..pak cik..pak jang..teh..tam..pak usu..tapi alhamdulillah suma anak2 dia berjaya...wlaupon tade la lagi yang dapat pangkat datuk..tapi suma bahagia ngan fmly memasing...tok wan pon sayang sangat ngan aku...aku ag sayang tok wan...stiap kali balik mesti nk bsembang ngan dia..tapi skang dia da ingat2 lupa..huhuhu...:(

aku pon nk jaga tok wan gak....i love u tok wan....




nie pak cik..(yg ade misai tue...)..pak cik lelaki yg spoting giler...hihihi..skang pak cik da kawen..stay kat langkawi...pak cik pon slalu gak bg pendapat kat aku..tanya aku ttg khidupan aku...ahaks~...bg dwet bile aku tade...jasa mu tetap ku kenang..hihihi...




nie paksu yang aku sayang sangat..lagi spoting...hihihi..duduk ngan dia siap ley citew pasal pak we ag..hahahahaha..caya la paksu...pak su pon take care kat aku...hihihi..skang dia pon da kawen..da ade mak su yg lawa...tapi aku tetap manjew ngan dia..hahahaha...tu yg penting...




nie abg long...abg sulung dlm fmly sbelah mama...abg yang paling aku hormat..garang giler nie...hhihihi...tapi segarang2 dia..lom penah dia tinggikan suara kat aku...kire dia pon sayang bangat sama aku...hihihi..maklum la...satu2nya adeq yang paling manja....(hehehehe...saje nk cakap cam nie)..abg pon da nk kawen...t tak dpt la nak manjew2 ag.....:(
hope wife dia paham keadaan kami skeluarga..aku tak ley la klo tak memanjew ngan abg aku nie..tak reti...ag pon mmg dari kcik kami rapat...tade sapew ley ubah tue..aku adeq abg slamanya...syg abg emyyyyy....



nie insan yang paling aku percaya dalam idup aku...satu2nya lelaki yang aku berani crita luar dan dalam...segala rahsia aku dari A to Z ade ngan dia...dia tempat aku kongsi segala masalah..suka..duka..kami sesama..aku dengar crita dia..dia dengar crita aku..tadew rahsia antara kami..abg ngah..lelaki yang aku sayang sangat2..ngan dia la aku paling manjew..n dia pon manjewkan aku gak...dia ikot je ape yang aku nak...suap aku mkn...tidokan aku..hihihi...aku nie baby tecik dia la..hahahhaa..tapi skung nie dia pon da bpunya...aku cemburu sangat bab t tak dpt ag nk memanjew ngan dia...t takot awek dia marah...hihihihi..mati aku..tapi wat mase skang..awek dia pon pandai jer amik ati aku..bak kata org..nk amik abg..ati adeq kna beli dulu....hihihihi...


abg cik...with him..i don't know what happen..tataw ape yg da jadi antara aku dan dia....dulu tuhan je la yg taw btapa rapatnyer aku ngan dia...pastu...1 day dia ckp ngan aku yg dia da adew awek....siyes aku marah..cemburu..ase nk blasah jew suma org..tapi ape hak aku nk halang kebahagiaann abg2 aku...durg just abg..1 day pon aku akn ade fmly sndiri..tapi plik la...nape abg emy n abg ngah still close..tapi ngan dia...ase smakin ari smakin jauh..klo jpa pon..cam tataw nk borak bout apew...just membisu jer...aku kecik ati ngan keadaan nie..i try to be da best..best gulz tuk suma...tapi nape abg cik smakin jauh dari aku..aku ke yg salah..nobdy know....:(



mohd bashah..lelaki pertama yang membuka hati aku tuk bercinta...5 tahun hubungan kami belansung dgn jayanya...hahahah..tapi nie pon aku tataw..apew yg jadi...salah aku maybe...aku epy ngan dia..membina impian..aku permaisuri dan dia raja..hihihi..top kapel kat skolah nie...siap dpt pujian dari cikgu2 bab tak mcm kapel len..skang dua2 berjaya ke menara gading..dia kat UITM..aku kat UPM...erm~~...aku sentisa mendoakan yg terbaik tuk dia....gadis yang baik tuk dia..yg lawa..sempurna dari ats smpai bawah....thanx yea..jaga aten 5 tahun tanpa ase jemu....




nie MR BISKUT aku..aku knal die time chatting..lepak2..tak sangke lak ley bawak kpadew pejumpaan..wew~~..nie pon sama jew...pandia wat aku epy..tapi slalu wt aku pening n tak paham...tapi tak pew ar..hanya dia yg taw napew dia wat aku cam tue...org johor nie...dia pon slalu bagi aku nasihat yg aku ley guna dlm kehidupan harian aku...thanx yea MR BISKUT..



abg joy....aku baru jer knal dia..tros jadi adeq dia....tegas orgnyer..hangsam laks tue..hihihi(ade niat nk gatai erkk)...die nie abg angkat MR BISKUT merangkap abg aku la...aku da jpa dia nie...tinggi orgnyer...cute lagi hangsam..org johor gak....tapi sayang..pemalu...hihihi..dia pon abg yg baik..banyak giler bagi nasihat kat aku...biar aku knal dunia nie ckit...hihihi...thanx abg joy....



nie abg awe...kawan abg ngah..aku pon agak rapat la ngan dia..dia pon banyak bagi aku nasihat...n manjewkan aku macam abg ngah...aku pon da anggap dia cam abg aku sendiri...nasihat yg dia bagi tu ley wat aku bfikir...aku kn mengom2 ckit..sesuka aku jer nk wat apew...hihihi...by da way..abg awe nie org perak...so korg dpt tgk kn..wlaupon jauh...org still take care kat aku..bahagia giler la dpt knal suma org yg aku sebut dlm nie...




klo korg nk taw..nie la mamat yang berjaya wat aku senyum..wlaupon time tue aku sedih sangat...aku mmg suke giler mamat nie..dia dak s. alam..aku da jpa dia..dia mmg best..n aku ase betuah sangat dpt knal ngan dia...kiranya mamat nie la titik aku syum...time dia kol jer..ade je lawak nk wat...ahaks~...thanx yea aren..u r so sweet person..n u will deserve bter then her...aku doakn ko bahagia...




nie mamat cute..kawan baik aku nie...dak chatting gak..aku lom jpa dia ag..hope 1 day t aku dpt jpa dia..baik orgnyer..dia pon wat aku tsyum..ade skali tue aku pnah ade masalah...dia ade kasi aku 1 lagu...n aku tsyum bila dengar lagu tue..thanx acap...u r so sweet friends..hihihihi..

nie along...snior aku..dia pon banyak tlg aku..nak2 time aku sdey waktu ank aku meninggal..dia r teman aku siang malam..pujuk aku..tapi skang nie pon dia da tak cam dulu...tak smesra dlu..hahahaha..ade awek da gak kot...papew pon thanx along....smoga anda bahagia...lalala~~

yang tadew lam pic nie...chaq....arwah meninggalkan aku waktu aku sem 1 ag...aku sedih sangat ngan kehilangan yang besar dalam hidup aku..aku smpai skang tak dpt trima yang aku da kehilangan dia..aku terlalu rindukan dia...rindu yang teramat sangat..dia banyak melayan aku...al-fatihah...smoga roh chaq di cucuri rahmat..amin..:(



sbenarnya ade ag lelaki2 yang bagi banyak makna dlm idup aku nie...tapi aku ase yang aku letak nie la yang banyak tlg aku..n banyak bagiaku support bila aku jatuh....aku ase betuah sangat bab banyak org sayang n take care pasal aku..aku taw aku nie degil..kuat melawan..majew..cepat menangis...segalanya la...tapi durg yang kat ats tue tak nah bosan bimbing aku...thanx all..hope 1 day aku dpt bdiri ats kaki aku sendiri...(sdar diri nk lintas jalan pon lom lepas..)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com