wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, October 25, 2009

knenangan berbuka....

owh sy sangat betuah cuz bulan puase kali nie sy dapat berbuka ngan si die dan fmly die + adam tercayang...tataw nk crite ape..jus si adam je la ade prangai baru..njoy da pic..ngeeee



kat umah ag nie..sblom pegi umah ibu..ngeee..kenkunun ayu la nie...tudung mane cik kak nk g umah mak mentua...xpe bak kate en biskut..be ur self...ok huney...


pastu dlm kol 6.30 kteorg bdua pon gerak la ke rumah ibu yg tletak di present 8 putra jaya..wew~
sebagai bakal menantu + anak yang baek iaitu en biskut..kami singgah la kat bazar ramadhan kat present 2 beli pape yg patut..en biskut da kasi dwet..die ckp "g la beli pape pon nk bebuka jap ag"
rasa sngat lah bertanggungjawab..sehinggakan RM100 sy abeskan tuk kuih dan air sahaja..OMG..gagal misi...hehehhe...gementar punyer pasal...

smpai je umah ibu sy kn menantu yg baik..ltak je beg mule la wt keja2 dapur...tapi bakal ibu mertua sy pon sangat baek...die ckp gini "aten tlg susun pinggan + susun kuih dlm pinggan je. yg lain biar mak cik buat" wew..baeknyer mak mentua haku..hahhaha...si kande en biskut melepak je kat depan tv..pastu ayah pon balik...da la kuih banyak aku beli..ayah top up ag kuih..mmg meriah....
time tu adam belum bangun ag...ibu da tidokan die cuz ibu ckp adam kacau kang waktu mkn klo die x tido...ngeeee..tapi en biskut sangatlah pengkendengki...die da kacau adam smpai tjaga...
dan si comel tu pon terjaga...adesss....tgk muke dak tomey bangun titow..sangatlah kiutnyer...

pas berbuka..lepak la jap smbil hamik2 pic...njoy la da pic yg smpat hamik...




budak tomey adam



sangat geram ngan kemacholan dan kechumelan dier...



ni bear-bear die kate...



adam dan bear-bear baru die...memalu laks...



die da mule bosan ngan sume benda..nk nakal2 lak...



ni la perangai baru adam...



senyuman ragamu from lil cute adam elias...



sblom balik hamik pic ngan dak tomey nie dlu...



dan ini juga...



muke kami sangat letey cuz melayan adam..



pic die aku dan adeq...



hasil kerja adam...shanteq x??

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com