wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, November 28, 2010

seketika kenangan mencuit minda

assalamualaikum all...
alahai kerinduan sbb da lama x menjengan blog smpai bsawang jadinyer....
dunia kerjaya ngan dunia belajar lain...huhuhu..dulu lpas habis klas tros dapat update blog..skang balik je keja nk tido jer...tapi mlm nie bkn pasal prubahan dunia yg aku nk coretkan tapi pasal kenderaan yang banyak berbakti pada kami skeluarga satu ketika dulu....

ini kenderaanya..


 
HONDA C70
dulu papa ade moto ni..banyak woo kenangan ngan moto nie..sbb moto nie la aku ley blajo smpai universiti...banyak jasa die kat aku n fmly...moto ni gak la yg bawak mama swaktu kandungkan aku g check kat klinik..sangat sweet...
pastu bile tiba hari ada pasar malam..papa akan bawak kteorg adik bradik g (time tu aku ngan angah jer) membeli barang2 + jalan cuci mata kat pasar malam...

smpai 1 masa papa ubah suai muto ni tuk die g brniaga buah ciku kat pasar malam...aku bkn dari kluarga senang..aku tgk papa n mama bersusah nk besarkan kami adik bradik...papa bawak raga yg brisi buah ciku g brniaga dengan moto nie la...honda c70 mmg banyak memori aku ngan die..

skang moto tue ade tsadai kat bawah umah pusaka atok..da rosak..da x leh naik ag...huhuhu...
cian kat die..da tua...walau ape pon c70...kau tetap aku kenang...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com