wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, March 2, 2012

Im EnGaGeD


assalammualikum kawan2..
saya sangat rindukan blog picisan sy ni..
da besawang mawang...

ok la bukan tu yg nk di ceritakan...
saje nk bekongsi kebahagiaan dengan bloger2 lain..
hehehe 
22 januari yg lepas aku dah pon selamat jadi tunang incik biskut..
macam mimpi je rasanya..
tapi melihat cincin tersarung kat jari kecik ni..
yes aku da jadi tunang org...

 so kne la jaga tatasusila ye tuan2 dan puan2..
di sini aku nk mengabadikan gambar kenangan sepanjang majlis berlansung..

mereka2 tengah sibuk memasak..time ni aku tengah tuch up muke ni..
maklum la org tak cantik..kne la letak bedak sikit...

so enjoy je la pic yang sempat dirakamkan


ni time di interbiew...awww..

ni rombongan dari sbelah pihak en biskut...

sebelah en biskut smpai teratak usang aku dlm pukul 12 cam gitu..time ni aku x sudah ag besiap..tapi durg mcm da start bincang..aiyak...

tepak sirih mula bertukar...menandakan perbincangan pon bermula...wew...ai tataw nk ckp apekah time ni..mcm x gigil pon..mcm mimpi jerk...

alhamdulilah kata putus dah di ambil...tarikh dah diputuskan...cincin mula bertukar tangan...
time ni aku mcm tengah dlm mimpi yg sangat panjang...my sis da pakaikan lotion bagai2 kat tangan aku...
hahaha..klako giler...

bakal ibu mertua pon sarungkan la cincin kat jari manis aku dua2 belah tangan..satu untuk cincin risik dan satu ag untuk cincin tunang...meriah jari kecik aku nie..

amik pic ag

en biskut snap dari atas lak
ops..FYI my mr biskut ni masku je umah amik pic...haha..yang bestnye sorg pon fmly aku x perasan yang dia la ank teruna tu..kahkahkah...ok la tu klo tak die xkan menang anugerah penyamaran terbaik time army dulu kn...hehhehe..

aku pon seom la tangan bakal ibu mertua aku...tq ibu!!

ibu pon kasi seom bakal menantu buchuk die..errr...ok aku wangi..sbb sedozen perfume aku pakai

bace doa...semoga Allah permudahkan segala urusan aku dn en biskut..

ini ialah en biskut ye tuan-tuan dan pompuan...

**alhamdulillah majlis pertunangan aku dan en biskut berjalan lancar walaupon ada setengah benda yang aku x puas hati...

**mesti ramai yang tgk pic ni tertanya2 kenape aku x ade gambar dengan en biskut..jawapannya ialah die x pakai baju melayu sedangkan die janji dgn aku nk pakai baju melayu..hurmmm..alasanya baru tunang bukan nikah..pada aku x kisah la majlis bertunang atau nikah..yang penting kenangan dalam majlis tu..ye dak..
tapi xpe la..benda da lepas...aku bersyukur sangat skang aku da jadi tunang org..n org tu adalah org yg aku syang....alhamdulillah....

1 comment:

  1. assalam fatin..tahniah dah jadi tunang org yg disayangi..doa mama semuga bahagia hingga akhir hayat..amin..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com