wItH lOvE

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, September 6, 2010

~~hati saya rindu~~

assalamualaikum..
dah lame tak update my blog neyh...xde idea nk menulis...ermmm...
pape pon da hampir sebulan kite dalam bulan ramadhan..tinggal bape hari je ag ia akan pergi meninggalkan kite...
ok la...entry kali nie bukan nk cite pasal bulan puasa...tapi hati ni rindu dengan bumi bertuah serawak...bak kate org tempat jatuh lagi di kenang..ni kan tempat bmanja..hehehhe...
ye la..aku dapat ketenangan kat sane...dengan lautnyer...dengan hutannyer...mendamaikan..tu la bak kate org..dalam kehidupan nie kite kne pilih satu dari dua..mcm dalam situasi aku..pilih tuk tinggal di kedah or bintulu..hati nie mmg still kat sane..tapi mengenangkan kat semenanjung nie ramai adik bradik..so stay je kat cnie...
insyaallah ade rezeki..aku akan g ag sane...banyak kenangan kat sane...3 tahun bukan satu tempoh mase yang sekejap...3 tahub gak la aku bercinta dengan laut + hutan kat sane...kat semenanjung nie bkn bandar dikelilingi hutan..tapi hutan dikelilingi bandar...

sy sangat rindu bumi bertuah Sarawak...

i miss it

 
nie la tempat menghabehkan duit kat bintulu..

 
tempat yang penuh kenangan...


p/s : kenangan itu adalah sesuatu yang indah bila dikenang

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

hApPy BiRtHdAy PhArIsH

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

~my konvokesyen day~


Myspace Clocks, Fun Clocks at WishAFriend.com